söndag 20 februari 2011

Tripp

Ja idag blev de en tripp till E-center för att följa Marie och Mattias å kolla på lite saker hos min moster och hennes karl dom har affären L,M soffor och belysning där ute... Så vi kolla runt lite där tyvärr var både Lasse och Veronica lediga så vi gick bara å kolla läget lite jag och älskling köpte löpare lr ja precis de var löpare men man kan skära dom lite hur man vill så vi tänkte göra 6 bords underlägg och sen några som man ställer glasen på :) såhär såg dom ut vitt skinn typ mjukt å jätte fint... Eftersom vårat köksbord är svart så tyckte vi de passa bäst med vitt och det är en fondvägg i matrummet som är röd med vita blommor med svarta stjälkar super snyggt kommer de bli!!!

Ja sen tog vi en sväng på barnenshus och där fick lilleman svarta strumpor som är en omöjlighet att hitta i stan verkar det som.. Och nya vantar med snöre så man inte tappar dom.. hittade oxå alias spelet för 99 kr en lite mindre version men lika kul och eftersom ja helt plötsligt blivit en "spelmänniska" är de ju bäst vi börjar samla på oss lite spel :) och sen köpte ja fingerfärg äntligen efter att tjatat om de sen lilleman föddes för nu ska de här göras hand och fot-avtryck, gud så kul de ska bli kan tänka mig att ja kommer få kämpa lite haha :) men det är det värt!!! Ja sen åt vi lite på "restaurangen" eller vad det är där inne och ja smet in på lindex en sväng och hitta ett par byxor för 49 kr på rea till Eddie stl 68 men de gör inget de kan han nog snart ha! Sen måsta ju jag å marie in på skokanonen ;) och ja hittade 2 par som ja blev helt kär i skulle igentligen köpa sånadär stövlar ja hade hela förra året typ som ja gick sönder ;( men dom hade bara en variant med lite kortare skaft å jens hitta ett par som han tyckte va snygga så då måste ja ju lyssna lite på han även att han fick bidra till mig "sexighet" haha ;) får väl kolla på dom andra nästa gång då... så dessa blev de jätte sköna å lite stabilare klack och jätte bekväma :) lite finare vardags typ... Super nöjd e jag iaf wihooo


 Liten bild på inköpen....
Och en på mina finaste killar <3<3<3
När vi kom hem så kom gudmor förbi en sväng fick en födelsedagskram och kolla så fick hon kolla in eddie som flina å var så glad kul.. går ju så fort och ja vill hon oxå ska hinna med att se allt som händer <3 Efter det så kom Marie och Mattias till oss på ett parti alias haha grymt kul :) men nu e vi alona again och vi ska mysa ner oss å kolla på solsidan med lite popporn å sånt men först ska ja byta en liten blöja för lilleman sitter i mammas knä och luktar lite fis ;P och biter på sin egen hand men myyyysigt!!!!!

Tack för idag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar