tisdag 2 november 2010

FIXERAD

Men nu ni :) klev upp 7,30 imorse vilket ja inte gjorde frivilligt kan ja säga hade ja inte varit så nyfiken som ja är hade ja "försovit" mig men längtar ju lixom efter att få höra lilla hjärtljudet å sånt så pallra mig iväg på MVC å ja kan ju säga att imorse var det INTE varmt ute... Fy trodde ja skulle friysa ihjäl, men fram kom ja :P haha å värdena såg bra ut har gått upp 1,4 kg på 2 veckor så deva ganska ok sen kände hon om huvet låg som de ska å de gjorde de.. Å de gick INTE att rubba denna gången så nu va han helt fixerad :D + att hon sa att magen sjunkigt å att han låg där han skulle så ja hade bara öka 1 cm på magen å de skulle inte bli så mycket mer nu sa hon... Med andra ord han kan nu komma NÄR SOM HELLST :) hihi spännande!!!

Men ja har ju haft problem med mitt vänstra ben alltså typ i ljumsken upp i bäckenet.. Å nu efter hon klämt där idag så har ja haft lite extra ont fast de kan vara att ja gått mycket idag oxå för de känns lixom ömt i bäckenet nu.. Hoppas han vill komma snart typ måndag lr så för ja var å fråga efter vagnen idag tänkte kanske att dom hade dagar då dom får leveranser, men då sa hon att antingen på torsdag lr i början på nästa vecka å att ja fick smset ca 2 dagar innan den levereras... WHAT? om ja beställt en vagn å får välja fr.o.m v 38 och framåt vilken vecka ja vill ha leveransen för alltså när man beställt den flera månader i förväg vill man väl ha den den veckan man boka... Eller? förstår absolut att de inte har med personalen på affären att göra utan de är ju från emmeljunga, så man kan ju inte bli arg på dom men eftersom de är tisdag idag å jag har iNTE fått nå mess kommer den ju inte på torsdag om man får smset 2 dagar innan... Alltså kommer den v 45 å de var ju inte till v 45 ja beställt den... gör mig lite irriterad faktiskt men men...

Efter MVC så var ja till mormor å drack kaffe sen kom jessica å vi åt lunch på stan.. å kolla runt lite!! köpte julstjärnor till sovrummet tex :) Sen bar det av hemåt igen å en sväng med Lexus å pannkakor hos mormor :)
Mysig å lycklig dag <3<3

Nu saknas bara min älskling!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar