tisdag 25 januari 2011

Kvällen

Nu e vi hemma å myser i soffan å ja tror lilleman har gjort en 2a i blöjan ;) han ligger härbrevid å sparkar å krafsar å ser lite besvärad ut haha, gillar inte att ha baja i stjärten min lilla fis... Så vi ska byta den å sen kolla på sofias änglar :D Efter det blir det bada lilleman ååå ja längtar han e så söt när han flyter omkring å sen får ligga på filten naken å sprattla <3 sen ska vi smörja in med smörjan, så han blir mjuk å fin å inte vara en liten torris! Vet ju inte om det kliar å är jätte jobbigt för han å vara torr, de vet ju ingen tyvärr... Men han har blivit mycket bättre å med nya tvättmedlet hoppas ja att han blir bättre, vill ju att allt ska vara bra med mitt lilla hjärta <3 

BTW så har vi varit på banken idag å känns som vi inte behöver kolla nån annanstans för en bättre deal :P Är jätte glad å hoppas de fortsätter att gå bra... Skulle vara en dröm lixom!!!
Ja fort följer :D sen kanske ja skulle kunna göra klart mina tattoos vore ju kul..


Nä nu ska ja fort kolla på sofias änglar å grina som vanligt!!! Man ska vara glad å tacksam för de man har å inte ta saker för givet!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar