måndag 10 januari 2011

Things..

Idag var ja å lilleman på BVC för läkarbesök :) Han väger nu 4075 gr å är 53,5 lång 53 typ han vela hellst inte bli mätt idag ;D Sen undersökte läkarn han å allt va jätte bra!! Sen va ja på banken å bestämde en tid så imorn kl 14,00 ska ja dit å prata lite... Kul :D 

Mötte sen upp Emelie å lilla Agnes på 24an å tog oss en fika, är ju så sjukt va mycket vi har gjort tillsammans som man glömmer lixom vi har ju faktiskt känt varann sen vi gick i 4an lr nå sånt sen umgåtts typ varje dag i 3-4 år och gjort massa tokiga saker i tonåren ;) haha KUL!!! Sen bar det av mot synsam för bokning av synundersökning för ja måste verkligen kolla upp hur läget är med min syn... å sen byta glas i min glajor om de nu behövs såklart!! å sen kanske kolla om ja ska beställa några linser dom blå som ja älskar :D men de får vi se... Sen blev de en snabbis på Lindex för lite inhandling av en ny overall till lilla hjärtat en vit jätte mjuk å mysig ska lägga ut kort senare, sen hitta vi farfarströjor fast som i body svart skiiiiit söt så de blev en stl 56 å en i 62 haha men de va ta 3 bet för 2 så fick ju en gratis typ sen en turkos body med elefanter på och sist men inte minst ett par super söta mjuka jeans till farfarströjsbodyn ;P och alltihop fick han av moster Milla <3 han har tur lilleman ska ni veta de e bra att vara sötast i världen ibland :) 

Imorn ska ja på efterkoll på MVC kl 8,45 :( men men skönt att få de gjort å börja med mini piller å kolla så allt ser ut som de ska :) Sen kanske de blir en sväng till Angie <3 efter ja varit å pratat lite på banken ;) håll tummarna!!!


Saknar min ÄLSKLING <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar