tisdag 22 februari 2011

En tisdag som denna

Idag vakna ja ca 8,30 och tänkte: fasen va tidigt lillemanvakna idag då... Sen såg ja att jens åkt och jobba som vanligt alltså men ja brukar alltid vakna när han åker och lilleman brukar vakna å äta alldeles innan hans klocka ringer vid 6 halv 7 tiden.. Men de stod ingen flaska på sängkanten heller å innan ja fatta, lixom vakna till och förstod att Eddie hade sovit hela natten utan att vakna å äta :) mammas finaste lilla hjärta <3 guuud då duktig han är... Inte för att ja klagar för han vakna bara en gång per natt äter och somnar om så inte för det, men blir ju stolt över min lilla fis som sovit en hel natt!!! Ja passar på att njuta de kan ju vända på en dag men han har varit så duktig att sova hela sitt lilla liv, och det är mamman glad för <3 Ja sen kom mormor å kika förbi hon skulle nämligen klippa mig lite, måste få bort lite fnös ute i topparna och det blev jätte bra :) Tack världens bästa mamma "mormor" och sen kom "gammel" mormor oxå med kaker såklart haha som om ja behöver mer götta att äta, hon hade bakat kubb och choklad sockerkaka skit god tur att de var bara 3 skivor haha ;)

Sen blev de dammsugning och mamma skjutsade mig att köpa pappersark som ja ska trycka fotavtryck av lilleman på.... Sen åkte vi på ica håsta för ja gjorde fläskpannkak idag å måste köpa mjölk, när vi svänger in på parkeringen står de en liten klunga vid gågatan som går brevid parkeringe och sen ser vi en man som gör HLR på en man som ligger på backen :( å sjuksköterskor som vi är både mamma å jag blir man ju genast nyfiken... Ambulansen svänger precis in och en av våra bekanta som jobbade, sen kommer brandkåren dom åker ju på typ alla larm oavsett vad det är...Och när vi står där å kikar alltså inte glodde på 1 meters avstånd utan man vet ju att man inte ska vara ivägen men klart man blir orolig... Iallafall när vi står där så ser vi ju hela brandkårsgänget komma med typ ALLA vi känner inklusive min pappa :) Då blir man liten tjej igen kommer ihåg ja var såstolt och tyckte de var så häftigt att min pappa var brandman när man var mindre :) och lite så kände ja nu att nu kommer min pappa lixom nu fixar det sig ska ni se... Ja iaf så vet ja inte om mannen klarade sig men de såg inge bra ut tyvärr ;( blir ju lite tagen när det händer såna saker sådär nära lixom tänk om de hade varit min morfar tex eller mormor, å händer nåt sånt så får man hålla tummarna att de finns modigt folk omkring som vågar skynda sig att hjälpa för det hänger på sekunder!!!!

Ja väl hemma sen så var det dags för tvättning och matlagning :) sen kom pappa "morfar" förbi och hälsa på lilleman oxå en sväng innan han skulle iväg å äta med jobbet.. Sen efter det så har ja och älskling försökt gjort fotavtryck på lilleman haha :) vi fick några ganska bra faktiskt, men nu slockna han lilleman var väl jobbigt när vi båka med småfötterna på han stackarn :)





Hihi mammas lilla prinsen <3<3 han vill stå hela tiden då e han som lyckligast :)

2 kommentarer:

  1. Men gud vad söt han är Hanna :) Och dom där små fötterna :)


    Angående den där mannen, så var mamma där också och han klarade sig inte :(

    SvaraRadera
  2. Men tack :) ja dom e sååå söta våra små grabbar <3
    Jasså vet ni vem det var? och vad som hände :(

    SvaraRadera