tisdag 22 mars 2011

2 Days

Ja denna vecka började med besök i Söderhamn hos Angie, Mysigt som fasen, fick middag å fika med götta :) Lilleman visade upp sin bästaste sida så hon längtar ännu mer efter sin lilla bäs :P Ja och idag har jag varit på jambo å fikat med Marlene å lille Mio :) Mycket trevligt å de ska vi göra om, blev nån timme av prat å utbyte av bäs erfarenheter såklart!!! Sen gick ja på Lindex en sväng med Frida och använde mina 2 30% kuponger ja fick på BB blev en body å ett par jeans i stl 68... Sen hämta ja ut overallen å den va skit bra, var lite rädd att det skulle vara en tjockare modell med fleecen å så men den va jätte tunn å sån där vindfukt avisande så den va lite prasslig nästan super bra nu när de börjar bli + grader :)
Väl hemma sen kom mormor å milla förbi med en "pippi" tröja som milla stickat jätte fin blev den lite stor just nu men kommer bli kanon nu i vår :) Tack bästaste <3 Sen farta vi på bästa restaurangen KINA såklart för middag Gudmor jobba oxå så de var ju bara perfekt :) Nu ligger vi i soffan å väntar på att Big B ska börja......

Kolla så fint...

Kisses

1 kommentar:

  1. Jag har Mia på red head =) tjatat lite ett tag på att jag tycker hon borde skaffa kids snart och helt plötligt så är hon på tjocken =)
    hehe, ja visst KAN de vara underbart hela graviditeten, men man får njuta så länge som möjligt och inget man ska tänka på NU liksom =)

    SvaraRadera