söndag 27 mars 2011

Söndagen till ära!

Ja denna söndag började tidigt med prommis med Lexusen, medan pappan va med lilleskrutt :) Sen blev de en tripp till Helena fick kaffe å nybakat Göttans :) Jens åkte lite skoter måste ju passa på nu innan vintern försvinner såklart... Nu är de lite soffhäng och ikväll utröstning på BB kan ju bli intressant! Ja sen börjar en ny vecka och vi har mycket planerat skit kul med alla vänner ja fått helt plötsligt livet leker lixom, kul att folk tar kontakt och vill umgås tycker ja man är ju inte 14 år längre så man måste fjanta å tycka illa om varann för saker som hänt på fyllen tex eller att man helt enkelt haft fel uppfattning om varann :) Känns som man vuxit på sig och skiter i sånt som hänt förr och man kan ju aldrig få för lite vänner speciellt när man inte haft så många "riktiga" vänner genom åren men dom man har kvar är ju dom som är på riktigt!! Sen får man ju en helt annan attityd efter man fått barn man orkar inte hålla på å tjafsa och sånt, finns viktigare saker i livet! jag är absolut inte världens bästa människa men man lär sig av saker man gått igenom och man försöker växa på sig och det försöker ja göra iaf :)

Imorn ska ja tex till Marlene och hälsa på vi har aldrig umgåtts men nu har vi de å ja tycker hon verkar super gullig så de är jätte kul :) Sen ska ja träffa min älskade Jessica med stor magen :) och hinna med en sväng på stan med mor, Jessie ska ja oxå träffa har försökt fått till en dejt länge nu men vet inte riktigt va som händer men inte blir vi sur på varann för de :) Bara ta nya tag haha Fraida träffar ja ofta å de är kul vi har oxå haft våra stunder men de löser sig fort och hon betyder mycket för mig <3 Ja de va ju lite av vännerna i mitt liv...
Nu håller jens på att laga middag mysigt tycker ja lilleman har somnat en sväng tror han är inne i en liten växt period han äter ofta å sover mer än vanligt, min stora lilla kille snart e han hela 4 mån gud så tiden går fort alltså och då får ja börja ge han gröt å sånt längtas ;)

Hörs Hej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar