fredag 23 september 2011

Längesen...

Ja nu har jag varit dålig på att uppdatera känner ja men jag har inte haft lusten riktigt, vet inte varför! Hm men den kommer väl tillbaka snart får ja hoppas, har inte hänt så speciellt mycket senaste dagarna, flyter på som vanligt! Igår var vi till Färila till Jennifer & Krille, det var mysigt! Vi snacka massa å drack kaffe, sen följde dom med till delsbo å käka pizza med oss :) dom skulle hämta upp thom oxå där så de passa ju bra de :) Gud va mysigt att dom får sin lilla bäs snart, förstår att hon längtar som tusan oxå :)
Men snart så!!!

Idag har vi varit på stan med Lotta och Frida kom oxå å joina oss :) vi kolla in lite på Gina å ja köpte söta tumvantar och en rep att knyta runt midjan ;P + ett par nya tights... Fasen Lotta skulle aldrig följt med in där ja!! Men men sen fika vi på 24an, då blev de strömavbrott å det var mörkt vääääldigt länge, men de va ju ljust där vi satt så de gjorde inget!! Sen bar det iväg för lite med kollning på stan, bla H&M och Clas Ohlsson... Albins va vi oxå på fast ja glömde de ja skulle köpa, grind att sätta för i trappen :( bajs oxå! men de får ja göra nästa stads resa!!

Ja sen va vi en snabbis till gammel mormor drack lite kaffe å hälsa på, sen bar det av till Näsviken för Liten ska sova hos sin mormor inatt :) mitt finaste lilla hjärta <3 saknar han redan, vill aldrig va utan han ja!! Men men förstår att fler vill mysa med världens bästa unge så ja får dela med mig ;) så nu ska ja å stora hjärtat på bio :) Jägarna 2 hoppas den e bra!!! Sen blir det mys å sova ut imorn BÅDA 2 det ska bli lyxigt :P Ja nu vet ni det!!

Hörs hej

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar