söndag 23 oktober 2011

HAHAHA....

Fy fan va denna stad är hysterisk alltså, bara för att ja å jens haft problem med att han har ett spelberoende som han JOBBAR med, betyder INTE det att de är dåligt mellan oss, och den som kom på de patetiska att vi skulle skaffa fler barn för att rädda förhållandet, pratar nog om sig själv!!!! varför skulle man annars komma på en sån dum jävla ide om man inte tänker så själv, känner ja!! Inget förhållande är felfritt å de går upp å ner men inte fan är det nå sämre i vårat än nån annans så ni som "oroar" er för det kan sluta med det nu :) Eller är de nån som är ute efter jens kanske ;) haha vem vet... nja försök då!

Därimot jobbar jens borta mycket å det är aldrig kul det borde nog alla veta som har karlar som jobbar borta! så så är det, å detta är inget inlägg om att försöka övertyga nån eller försöka lägga på en lycklig fasad, det känns viktigt att påpeka allt eftersom annars påstås de väl de oxå snart..... Helt otroligt!

3 kommentarer:

  1. hahah så där är de alltid i hudik...finns inge annat å prata om så hittar man på nått å prata om =)

    SvaraRadera
  2. Helt ärligt! Inget att bry sig om. Dela inte med dig av det, dom förtjänar inte att stå på din sida ens. Alltså dom du pratar om. Det är alltid upp och ner i förhållanden och det är vad som helst. Dom som pratar och hittar på sånt där har även dom stora problem även med sig själv. Alla har problem och så är det bara. hudik.. ja... usch... men man får bara försöka att acceptera sitt eget revir och utesluta andra människor som pratar helt enkelt.

    SvaraRadera
  3. Som ovanstående säger. Bry dig inte! Det viktigaste är att ni vet hur ni har det. :)

    Olines pappa jobbar också mycket så jag, Oline och mopsen är ensamma mycket vi med... Trist men det går ju såklart:) Man njuter mer av tiden tillsammans då.

    SvaraRadera