måndag 16 januari 2012

Dagis...

Nu är de klart om mindre än en månad ska min prins på inskolning på dagis :) de bästa är ju att han får gå med min Frus äldsta dotter tilia :) hoppas allt går bra!! Så nu är han stor å mamma ska återgå till verkligheten å jobbet fast de har ja längtat efter men hade ju Hellst haft med mig Eddie på jobbet ;) haha ja nu är han stor första dagen på hans 20 år eller va de blir till studenten som kommer inblanda skola i hand liv!!! Å ja är så glad å längtar till nästa :) Japp nu kanske ni s är skeptiska, trångsynta människor att va fasen hon skulle ju ha en till men tog bort det nyss!!!!!! MEN såhär är de, bara för att ja gjort en bort betyder inte att ja INTE vill ha mer barn! Men just nu är ja nöjd med att ge Eddie uppmärksamheten han behöver å börja jobba i lugn å ro å se hur liten utvecklas :)
Idag har vi bara varit hemma för de är svinhalt här, å då vågar ja inte köra bil, sån kärring har man blivit ;) å Eddie sov middag i tre timmar sällan de händer så ja blir så himla rastlös :P men skönt att bara slappa oxå!! Nu väntar vi på att mannen ska komma hem så vi kan steka kycklingfilé å äta fetaost sallad :) göttans!!!!


PUSS <3

3 kommentarer:

  1. Vill du verkligen att alla ska veta så privata saker om dig? Har du inte hört frasen "skit i vad andra tycker"? Du framstår faktiskt som en svag och osäker människa då du alltid är tvungen att förklara dej här på bloggen om saker som, de flesta inte hade haft någon som helst aning om, om du inte delat det med resten av världen

    SvaraRadera
  2. Ja eftersom ja bor i en liten stad så vet alla allt ändå,å jag vet att folk går å funderar på saker å ja får frågor så då kan ja lika gärna svara på dom på en gång!! Ja har inget att dölja å ja skrivet som ja tänker!! Till skillnad mot dej som måste gå in å kommentera å vara anonym..!?

    SvaraRadera
  3. Är du gravid fortfarande? Fin blogg!!!

    SvaraRadera