fredag 30 november 2012

Alldaysnow!

Idag vakna man till ett vinterland! Mysigt men såklart inte så himla kul att åka bil i detta, speciellt inte när de inte är plogat på vägen inne i vårt lilla bostadsområde! Ja kom iallafall på dagis i tid, efter att sopat av bilen å tillåmed varit ut å startat bilen i tid :) Eddie gilla inte att de snöa å blåste på han mitt lilla gryn, säkert konstigt att andas, så har ja oxå, tappat lixom andan när de blåser i ansiktet, skit töntigt å jobbigt med så är de!! Ja sen i äg på jobbet, jobba 7-12 å sen hem för att vänta till kl 13 då ja skulle hämta min prins igen, åt en macka prata med Cilla å tände en eld så vi inte skulle förlora värmen till duschning av alla kvällen innan kalas ;) haha ja planering kallad de, vilket är ett måste när man bor i hus å eldar för värme å varmvatten! Men sen då, ja skulle ja ta bilen då å åka, MEN då har dom plogat en gång imorse så de blivit en kant in till oss, sen har de fortsatt snöat så de syns inte ens, när ja e klar med bilen å ska åka kommer ja ju fasen inte ut på vägen!!!!! Backar å kör, backar å kör.... Hm!! Känner hatet till vintern å blir mer å mer irriterad å sur för nu är ja ju försenad att hämta liten!! Ringer mannen i hopp om nåt tips eller tröstande ord, men då svarar han inte å då Vänder genast mitt "ringa efter tips" till förbannad flickvän som "sitter fast i snön med biljäveln å har massa att göra Idag" :D haha ja så är de!! Skit förbannad vilket kan va bra ibland, ut bilen hämta snöskyffeln å börjar skotta, gravid i 8e månaden, svettig, sur, stressad och orolig över att ens komma ut på vägen igentligen... Ja skotta utav bara helvete å efteråt kändes de bra, skyffeln fick sig en omgång å sen sakna ja mannen ist för att va arg på honom! Han hade ju ändå inte kunnat hjälpa mig, han åkte ju tillåmed fyrhjuling på jobbet för att ja skulle få ha bilen! Kärlek! Sen körde ja ut på vägen å bara ja kom upp till den lite större vägen så funka de ju bra :) hämta liten, pulsa med Eddie på armen å dagis ryggan på andra armen, tungt kan ja lova när man har tjockmage å nyss skottat gården! Åkte å handla sen hem sopa av bilen medans den va varm, in å sätta igång med de sista baket :) ja sen kan ja säga att nu sitter ja i soffan å kan knappt kliva upp haha men duktig som satan har ja varit, synd att de inte va tid snart för då hade vi nog haft födsel inatt ;)

Imorn ska Jens hämta tårtorna iaf för de finns inte en chans att ja kör till bergsjö, tyvärr! Men ja ska slänga i lite färg i håret å dammsuga innan de kommer folk till liten på hans kalas dag :) ska bli så himla mysigt!!

Våran ugn håller på att paja :( den blir så sjukt het på utsidan, åt alla håll alltså går inte ens ta på plattorna ovanpå spisen! Skit jobbigt å man ser att de är sjukt hett de vita på ugnen blir lixom missfärgat, bränd gult typ :( har funderat varför allt ja bakar nästan blir bränt fast ja gör exakt som de står i recept eller får tips om!! Skit tråkigt.... Men ja hoppas de mesta går att äta iaf :)



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar