tisdag 13 november 2012

Tårt problem!

Igår var ja å skulle kolla upp lite hur å var ja ska beställa tårta till Eddies fyller år! Tänkte att ja ska vara ute i godtid eftersom ja annars måste ta hjälp av en vän eller fixa själv, om ja ska hinna med allt, ska ju även baka fikabröd, jobba, och storstäda :) har ju en vän som är sjukt bra på tårtor, men Eddie fyller år en sån konstig tid, alla har ju eget att fixa med innan advent å jul tider :D ja men iaf va ja in på dom två konditorier som jag vet finns Istan, men dom gjorde enbart såna med ett "kort" på... Gud så besviken ja blev! Men på fejan fick ja tips, å har nu hittat i bergsjö :) kanon!!! Ska beställa direkt så de är fixat, är ju bara 20 dagar kvar <3 Lindhs bageri heter de iaf ska länka sen så alla kan kolla å beställa :) ville ha en stor form tårta lixom först men nu ska ja beställa två mindre en till kalaset å en till släkten!!! Kommer bli kanon :)

Börjar bli trångt i magen nu, å jag har redan ont mellan bena!!! Ja de känns som nån sticker en kniv i mig nästan jämt, så allt är ju som de ska ;) haha ja dessa krämpor, men de är ju så sjukt mysigt tycker ja att vara gravid, men de är ju annorlunda denna gång, när man inte kan vila när man kan (behöver), har även försökt jobba så mycket ja kan, men nu ska ja ta de lungt å bara gå på mitt schema, orkar inte mera, och hoppas att detta inte blir värre! Eddie har iaf peppar peppar... Inte vaknat massa gånger på natten längre, så nu är de bara kissandet som stör sömnen å så är de ju!! Om ja inte ska skaffa kateter ;)

Har även griljerat den första skinkan för iår :) en liten bara, Jens åt upp den på två dagar tror ja!!! Nu väntar vi bara på lönen å sen blir de paket, julklappshandling!!! Mamma var här igår och putsade alla fönster åt mig, Gud så snällt å fint blev :D så bara övervåningen kvar, men de kan ja göra när ja städar å Eddie är med pappa. <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar