onsdag 26 december 2012

Love life!

Annandag jul och vi har varit på stan en sväng, är ju så sitter man hemma vill man göra nåt, som att åka på stan typ å kika lite, men när man kommer dit vill man hem!!! För första gången hade ja de jobbigt att gå på stan, ont i benen och trött i kroppen :( inatt har ja även varit uppe å kissar 100 ggr tror ja, hinner knappt somna om innan ja måste upp igen, å sammandragningar får ja när ja böjer mig framåt, längtar tills den 3e då ja ska till bm igen så ja får veta hur han ligger, sparkar å vänder sig nu så de känns obehagligt, fär väl en 4000 kg klump denna gång ;)

Iaf så hitta va massa saker idag men bara en sak på rea såklart! En tröja åt älskling, men annars köpte ja sånt ja behövde, ny mascara, blutsaft, häftmassa så ja kan sätta upp Eddies ritningar utan att förstöra väggen eller så... Köpte även magdroppar på Apoteket till mini kommer ut, hade de även till Eddie i förebyggande syfte :) å Eddie har aldrig visar tendens på att ha magknip eller så, så säkra före de osäkra! Så de tipsar ja er alla nyblivna föräldrar om SEMPERS magdroppar kostar 170 kr typ så ganska dyrt men de är typ 3 droppar varje morgon så de räcker länge, slutade när Eddie va 6 mån ja kanske, eftersom då funka allt som de skulle ändå, som om vi vuxna skulle äta fil typ, bra bakterier för magen helt enkelt :) sen hitta vi tröjor åt Jens då, en på rea å en inte men kanon fina! Jens hitta även en pälsmössan på Carlings som han pratat om så de va ju kanon :) sen va ja in hos frissan å köpte ÄNTLIGEN en färgbomb, har ju tänkt på de huuuuur länge som hellst, men kom på de nu å de va 20% var inte så hemskt dyr som ja trodde, hoppas de blir bra nu å sen har ja mitt kanon schampo & balsam :) även att ja skickat efter glans spray och curl definer från TIGI nu så hoppas att de kommer snart å t lika kanon!!!!

Ja nu har pappan å liten varit ute i nästan 2 timmar och åkt fyrhjuling, vilket Eddie älskar att göra, Jens har ju plog på den så dom gör nytta samtidigt ;) sen åkte dom Eddies nya kälke som han fick av sin gudmor i julklapp :D

Fika med Lotta och fridan oxå :) passa på å träffa henne nu när hon blivit storstadsbrud å flyttat till Sthlm... Inte så himla ofta hon är hemma, men kanske blir oftare :D fick oxå träffa Carro som de va tusen år sedan ja fick kramas med, ja hoppas vi ses oftare nu å speciellt när hon oxå är på smällen ;) fast lite senare än oss men ändå!! Super glad för henne!!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar