tisdag 26 februari 2013

Isak William Åke

Våran lilla prins beslöt sig till slut att han inte orka med vårat tjat, så de var lika bra att komma ut :D blir ingen förlossnings historia just nu, men de kommer!! Kunde inte haft de bättre, å jag kommer ihåg allting å vi knäppte massa kort å filma lite tillåmed, Jens fick ta emot mini när han kom ut å allt va super häftigt!!! Vi hade den bästaste barnmorskan i världen tror jag :) och lika doktorn som kom in va super! Ja fick riktiga krystvärkar kl 16,27 och 16,33 va han ute :) åkte in typ 13,15 och var då öppen 5 cm, hade då haft "värkar" var 9 min ungefär sen kl 7 på morgonen som varande va 1 min... Så dom va effektiva värkar iaf! Fast som sist så tyckte ja inte de kändes som förvärkar men tydligen!! Vattnet gick aldrig förens senare vilket va skönt, va rädd för de!! Eftersom med Eddie så va de efter de som de verkligen gjorde ont!! Men men mer om de senare tänkte bara dela lite bilder, pappan å Eddie är på stan, tror pappan har lite skuldkänslor, eller känner mycket för att Eddie inte ska känna sig utanför, vilket är kanon men han är mycket intresserad av sin lillebror :D vill klappa å pussa och titta på, Isak William Åke Berglund blev de alltså :D fick ge mig med namn men de är ok!! Vi ligger nu å myser i soffan, skönt att komma hem, klarar inte av att vara på bb, trodde de men annat när man får ett eget rum, nu låg ja med ett annat par, å de fanns ingen plats för Jens att stanna :( han skulle ju hem till Lexus men ändå, tänk om de va vårt första!? Klart ja vela ha han kvar då! Å de hade ju fått plats med en till säng, men men så blev de! Så då åkte vi hem igår vid 12 och jag sakna Eddie så mycket så de va skönt! Något som inte är så skönt är dessa j*vla stygnen :/ fy va hemskt! Hoppas de läker fort.... Slänger in kort på magen oxå från morgonen dagen vi åkte in!























2 kommentarer:

  1. Grattis till vackra gossen! Hoppas stygnen läker snabbt och att all värk är borta nu! Hur är det med ansiktet nu? Kram linda ("Andersson")

    SvaraRadera
  2. Hej å tack så mycket :) ja de hoppas ja mä!! Jodå de har gått fort framåt nästan helt vanlig igen så de känns skit bra!! Var nog nåt som låg i kläm skulle ja tro! Hur är de med dej å går allt bra?! Kramar

    SvaraRadera