lördag 16 mars 2013

Dag 3

Ja de har bara gått tre dagar sen min älskling åkt å jobba! Eftersom han åkte kl 8 på morgonen! Har gått bara bra hittills de enda som är svårt är att Eddie ska sova middag en viss tid, ja brukar ju gå upp med han till vår säng å ligga å godas till han somnat! Men de funkar ju inte nu, för mycket som händer med bäbis så han kan inte slappna av, sen skriker ju Isak för de mesta om han inte sover eller äter! Eller så illa är de inte heller men han ska bli buren å gosad med annars blir han en arg en.... Går ibland om Eddie är väldigt trött att han ligger i soffan med oss och dricker välling, då kan han somna men då är ju vi uppi han hela tiden, så han vaknar ju dirr om inte ja får Isak att sova samtidigt! Eldning å allt annat funkar som vanligt, men vi saknar pappan huuuuur mycket som hellst!

Isak är så himla snorig å de gör ont i hjärtat när han kippar efter andan å näsan bara slemmar :( men bättre på dagarna som tur är, nu är han nybadad å luktar underbart :) som bara nybadad bäbis kan lukta.... Å fick ut lite snor, så hoppas de blir bättre inatt! Eddie är oxå snorig så vad kan man förvänta sig, synd bara att man blir så isolerad, ja är livrädd att han ska bli sjuk, skulle på kalas till våra bästaste idag men ja vågar fasen inte! Han får bli bättre i näsan först! Eddie klara ju mycke mer än lille mini mannen.

Så idag blev vi bjuden på mat hos gamla mormor å träffa lite släkt från hennan :) mormors syster! Sen farta vi hem å pallra oss ut på prommis, med grannen cilla å hennes lilla inez som är 2 veckor gammal :) skönt när de är soligt, man får lite extra energi då, hoppas våren/sommaren är på väg! Vagnen är skit bra, lite otymplig å bära på men de ska man ju inte men ja bär ju in den på kvällen å har den i matsalen, men annars är den skit bra, bra plats åt Eddie, super lätt att köra, smidig för att vara en dubbelvagn! Men de enda som är så himla krångligt ar att ta loss Liggdels hållaren, man sätter ju fast en hållare på sittdelen så man kan sätta på liggdelen, å den är så SJUKT svår att få loss sen när man ska fälla ihop vagnen, tur man inte har brottom ofta när man är mammaledig!

Bäddade rent igår å duschade, finns Inge bättre än att gå å lägga sig då, men tomt i sängen är de! Fy... Nu ska ja fortsätta kolla på lejonkungen för 200 gången denna vecka!!
















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar