tisdag 10 maj 2011

Vill göra själv :)

Lilleman fick en lite påse med babymat av moster i söndags, ja en påse :) haha
från märket Ella´s å han bara älskade den... Blev skit sur när ja sluta ge han sen vill han suga på den själv, man kan ju trycka ut på en sked men han vela suga på den min söta :) å de fick han även om de kom lite på kläderna när mamma skulle hjälpa till å trycka lite ;P ja så persika&banan kommer de bli fler ggr, har inte köpt den för ja tyckte den va dyr motför dom andra pureerna som finns men nu när de ska lyxas till ska ja köpa dessa.. super bra som mellanmål eller på gröten, kan ätas varm eller kall och super bra att det är kork på den så de är bara skruva på igen :) Så denna tipsar ja, vet inget om dom andra smakerna men just denna är super god och från 4 mån... Så testa vattja!!


Ja såhär såg det ut när han köpa på lilleman <3




Ja så till vad dagen har haft att erbjuda, ja vakna å klev upp som alla dagar ;) sen kom Marie & Noelle å drack lite kaffe med oss, sen somna liten i vagnen å ja satt i solen för att få lite färg ser ju ut som ett lakan!!! Sen har det varit full ös, dammsugit och tvättat, hängde tvätten på ställning ute å nu känns de att det är sommar :) Underbart å de luktar så gott om kläderna när man hänger ute!! Sen va Eddie lite grinig så in å mata å dona sen somna han igen på soffan, så pass på ut i solen igen :) sen kom Jens hem och vi har fixat på gården krattat å försökt rensat ur rabatterna och kollat va de är som ska vara kvar å de vi kan ta bort... Sen har ja ansat syrén busken för den va ganska trasig efter vintern så bort med alla grenar som gått av å ansa lite :) Så himla kul att se hur fint de blir :) Sen blev de middag å nu har ja badat å nattan liten!! Nu dusch å sen mys <3

Lexus va oxå med å myste i solen <3

1 kommentar:

  1. sv. ja men precis, så tänker jag med, lite less på att höra de bara. Ja menar alla graviditeter är inte skitjobbiga som de verkar för alla. Jag har än så länge haft en bra graviditet och hoppas jag kan fortsätta ha de, och ja visst kommer jag bli större å stöna mer för de blir jobbigt, mnen de kan man ta =)

    SvaraRadera