torsdag 16 juni 2011

Eddie :)


Idag har vi varit på Bärs Foto och knäppt kort på liten 6månaders kort... Tänkte ju ha med Lexus oxå men hon hade fixat så han skulle sitta på fäll på ett bord så då, väntar ja med att ta med Lexus så kan han va med på ett års kortet ist, kan ju Nizze oxå va me :P Sen har ja varit på mio och köpt två förvaringspallar, en turkos och en grön super fina.... 99 kr! Sen blev de middag hos mormor!!!

Pappa kom oxå förbi å gosa med lilleman lite, han tycker om sin moffa Eddie <3 Mamma/mormor va oxå med å knäppte kort :) Innan ja farta hem så va jag oxå å inhandla hundmat gratis säck till Lexus eftersom ja hade stämpelkort få den 8e gratis :) Å så passa ja på att köpa valpfoder på en gång!! Hill´s VetEssentials kommer ja köra med sen får vi se va Nizze tycker om de såklart men ja har haft de till Lexus länge nu å de är super bra till han iaf... Så hoppas de funkar lika bra på Nizze <3



Eddie har ÄNTLIGEN fått sina Lamaze lekisar på posten... Captain Calamari som GENAST blev en favvo så den kan ja rekomendera! Och Eddie Firefly... Kolla in dessa å dom är ganska stora så ni vet kanon men massa olika saker på, bitringar, prasslande tyg, speglar, pipljud och massa olika färger och olika tyger!!!



2 kommentarer:

  1. Hej! Roligt att du hitta in till min blogg! :) Åh va härligt med en liten fralla! Då har du en underbar och fuktansvärd tid framför dej nu då!:) Min lilla fralla har hunnit bli 4 månader nu. Jag köpte min sele på en hund och kattbutik i Örebro, hund&katt specialisten tror jag den heter. Men det står Wilda Design på den. När vi hämtade henne va hos 8 veckor då hade hon stl 1 på den, den blev snabbt för liten (över huvudet), idag köpte jag stl 3. Den är lite för stor nu men hellre det än att hon växer ut den på en vecka! :) Lycka till med valpen!!

    SvaraRadera
  2. Lilla Nizze växer ju så snabbt så det är ju bättre o köra på billiga varianter under uppväxten och sen slå på stort när han är stor! :) Vet ej vad en hurrta ligger på men kör på den vet ja! :) Är det lilla Nizze du har på bloggen svart/vit?? hur söt som helst!!

    SvaraRadera