fredag 15 juli 2011

Kort...

Skulle hämta ut tavlan på Eddie idag, men de var bara små korten som jag beställde i efterhand + att de var fel kort :( hade beställt 6 extra kort 3 av ett och 3 av ett annat och det var bara en av korten somva rätt, jag fick dom andra gratis och sen skulle hon fixa det andra ja vela ha :) så skulle tavlan komma snart oxå..
Sen va jag till mormor en sväng och fika och sen drog vi på lekmagasinet eller babyproffsen kommer inte ihåg va det heter längre... Men dom sa att dom kunde hjälpa mig sätta i nya bilstolen :) Gud va skönt slippa krångla själv, och bra om den blir för rak i ryggen finns de en liten "rulle" man kan köpa å lägga under stolen så den lutar med bakåt om de inte räcker med lutningen man kan ställa in på stolen :) Kanon!!! Så det ska ja göra men vet inte när ja ska byta än men snart så :)

hitta oxå en sån där barnstol man sätter på bordet för 149 kr ist för 299 :) super bra att ha med i bilen om vi åker någonstans svårt att få han å sitta still å äta annars, har ju bumbon hon mormor men ändå lättare med en som man sätter på kanten av bordet ist för PÅ bordet såklart..
blev oxå en sovkudde som han ska ha runt nacken när han ska få ny bilstol så inte han hänger med lill huvet... gud va olika de är på priser bara för att de är märke på den ena man märker det på babysaker kan ja lova...

ja varit lite jobbigt för lille Nizze idag när det regnar det gillar han inte,men de gör inte lexus heller men de hjälper jätte mycket att ja har lexus med för han följer ju lexus, lika när han går i koppel jätte duktig för han går ju efter mig å lexus då utan att sätta sig som en bromskloss :) så han springer ju efter lexus i regnet kissar snabbr å sen in igen... lika när ja skulle dammsuga trodde han skulle tycka den va lite läskig men inte då han jagar den lika som lexus så helt plötsligt har ja två hundar som jagar munstycket på dammsugaren när ja ska försöka dammsuga haha :) mem de ska vi säga ifrån. kul på ett sätt men de är ju inte bra i längden!!

Nä nu ska ja hitta på nå å äta...
Hörs

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar