torsdag 14 juli 2011

Va är det för dag?

Gud nu har ja varit ensam alldeles för länge å de har inte ens gått en vecka haha kommer inte ens ihåg va de är för dag... Ja i förrgår tror ja de va ;) så hade ja besök av Kattis & hennes kille :) han vela se lilla grisen och självklart träffa Eddie <3 Helena & Wilde kom oxå det va längesen så de var trevlig... Dom stanna å åt med oss och vi hade lite soffhäng ibland kan de vara så himla skönt!!

Igår va ja ganska alert faktiskt farta in till stan å hälsa på på jobbet :) köpte med mig mat för det va sjuuukt längesen ja åt kina mat å det har aldrig varit så gott tror ja ;) satan måste bara äta mer kina mat brukar ju leva på de ja haha :P och nu är ja nere i 50 kg klassen igen WIHOOOO har ju inte gjort så mycket för att gå ner längre så de kändes bra å veta att kroppen fixar lite själv oxå ;) Tog med mig maten å drog till mormor har ju inte varit där heller så mycket på sistone, lite svårt med Nizze vill ju inte skräpa ner hos någon annan lixom, sen får han ju inte träffa andra hundar innan han fått sin sista spruta men de är snart så då blir ja inte lika isolerad :) eftersom typ alla mina vänner har hundar!! Väl hemma sen bädda jag rent som ja tänkt göra i 2 veckor känns de som, dammsög oxå både uppe å nere så de känns skönt att ha de gjort...

Idag har ja passat på att sola lite medans Eddie va nöjd i sin hoppgunga och hundarna va med ute :) har ju inte solat någonting sen vi kom hem från grekland :( Men nu ska ja försöka få till brännan igen... så himla svårt att åka på stranden oxå med hundar, å nizze kan ja ju inte lämna hemma... låter kanske som ja bara klagar men inte så ja menar bara det att ja blir för de mesta hemma pga detta.. men det blir ju mycket lättare när Älskling kommer hem igen... då kan ju han va hemma med dom å jag kan åka ensam någonstans de är skönt!
Nu längtar ja efter kina mat igen så kanske blir de mer innan veckan är slut ;P
Kanske ska åka en sväng oxå handla lite å kanske hälsa på mamma eller nåt, inte varit så varmt idag så de går nog att åka i bilen... :) (som är utan ac)


 



PUSS <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar