lördag 12 november 2011

JULSTÖK...

Ja igår kom Jens hem sent på natten, sen åker han imorn igen, å efter MASSA tjat har vi nu äntligen fått upp grinden till trappen å satt en hake på dörren till källarn.... Ja, ibland behövs de tjat!!
Men nu är det barnsäkert å ja känner mig mycket tryggare med tanke på att ja är ensam, ganska ofta å de blir snabbis runder på gården med hundarna på kvällen tex, då känns de skönt att veta att han inte kommer nånstans!! Han blir ju skit sur nu när ja sätter han i hans bilstol eller matstolen för då vet han att ja ska traska mig iväg... Men nu är de fixat!!!

I förrgår var ja till Marie å fick te å snackas lite, mysigt å slippa sitta hemma ensam på kvällarna, men ja kan ju iinte tränga mig på där varje kväll heller haha då flyttar dom väl :P
Men idag iaf så har vi flängt på stan, åkte in till kl tio å fasen va folk, jag hatar att va på stan när de är så mycket folk ja vill bara skrika!! Men vi har nu inhandlat lite julpyssel iaf, för klart det ska va julgran å fint på Eddies första jul <3 min lilla älskling, å lite presenter har oxå hamnat hemma ;P svårt när dom frågar om de ska va paket eller julklapp...??? HM ja vad ska ja ge när!! haha men de blir mer leksaker å sånt när han fyller å sen riva i papper å kläder å massa små paket på jul hade ja tänkt... Hoppas det blir bra :)
Nu har ja tillåmed hängt upp lyktor i köket, å fixat med gardinerna i köket, så nu är de julklart i köket haha men skit samma, de är en grå tomte och svarta gardiner med röda hjärtan, svarta stjärnor med röd ljusstake som man hänger i fönstret, så de är ju inte RÖTT överallt det blir vardagsrummet sen :)

Hoppas för allt i världen att ja får till julstämning i kroppen detta år, har inte varit så himla mycket så dom senaste åren, å förra året då va ju eddie 2v typ så då var det ju han som va DET lixom...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar